Owwww, hij is binnen! Mijn eerste aanschaf van Young Living: de Premium Starter Kit met Dewdrop Diffuser. Een hele mond vol, maar dat maakt het alleen maar spannender!

Ik maak het pakketje open en tref… weer twee dozen. De spanning neemt toe haha. De eerste doos die ik openmaak bevat de Dewdrop Diffuser. Deze verstuiver ziet er zeer elegant uit zeg. Druppelvormig (later kom ik erachter dat het ook geïnspireerd is op een dauwdruppel) en zeker passend in een hoop huiskamers, winkels, werkruimtes, salons… eigenlijk overal gewoon. Hij is gewoon stijlvol. Punt.

young living olie etherische essentiele dew drop diffuser_0031

De andere doos bevat de kit zelf. Ook dit ziet er zeer stijlvol uit. Ik krijg gelijk het gevoel dat ik iets moois in handen heb, pure kwaliteit. Ik moet bekennen dat dit op de een of andere manier bijdraagt aan het vertrouwen in de producten van Young Living. Het eerste dat ik zie zijn de 10 flesjes oliën: Lavender, Peppermint, Lemon, Frankincense, Di-Gize, Thieves, Purification, Copaiba, R.C. en Panaway. Deze flesjes maken me heel nieuwsgierig en ik sta te popelen om ermee aan de slag te gaan. Ik ben zo benieuwd of ze ook daadwerkelijk doen wat ze zouden moeten doen.

Hey, waar is de rest eigenlijk? Ah kijk, heel subtiel: een tweede laag in het doosje. De houder met de flesjes eruit en kijken wat eronder zit. Zoals beloofd: samples, 2ml bottles, 2 zakjes NingXia Red en – hier heb ik dus echt hele goede verhalen over gehoord – de olie Stress Away. Er zit een roller bij en deze gaat dan ook gelijk op de Stress Away. Kan deze mooi mee naar het WK in Londen aankomend weekend!

Ik ben Debbie en ben de wereld van Young Living aan het ontdekken en verkennen. Ik blog graag over mijn ervaringen en coach je graag als jij ook met YL aan de slag wilt.