Van 14 t/m 17 november is het de week van de werkstress. In deze drukke tijden hebben veel mensen – vaak onbewust – last van stress en daarom is het goed dat daar aandacht aan wordt besteed. Stress kan de oorzaak zijn van veel meer lichamelijke en psychische klachten. Ik heb zelf onwijs goede ervaring met Stress Away (het hielp mij bijvoorbeeld enorm bij de Nederlandse en Wereldkampioenschappen). Eigenlijk zou iedereen dit zelf moeten ondervinden. Ik ben heel blij dat ik nu zelf iemand mag en kan helpen door een Stress Away Roll-On weg te mogen geven!

Hoe jij kans kan maken deze te winnen? Simpel: hieronder je naam en emailadres invullen en vervolgens hopen dat jij de gelukkige bent die wordt uitgeloot.

Je naam (verplicht)

Je email (verplicht)

Op 14 november maak ik de winnaar bekend op mijn Facebookpagina (klik hier om deze te bezoeken)! Meedoen kan tot 13 november 23.59. Niets gewonnen, maar wil jij wel zelf Stress Away ervaren? Stuur mij dan een berichtje via de “Over mij”-pagina.

Wat is Stress Away precies?

De Stress Away Roll-On is een etherische olieroller die op natuurlijke wijze de oplossing vormt voor normale stress in het dagelijks leven. Tevens kun je Stress Away inzetten bij angsten, paniek en mentale vermoeidheid. Het ideale is dus dat je met de Roll-On heel makkelijk kan… rollen – en nog wel knoeivrij – op je polsen, slapen, nek (in dat kuiltje in het midden onder je schedelrand) of op andere gewenste gebieden indien nodig (let wel op: ben je zwanger of onder behandeling van een arts, raadpleeg deze dan eerst, omdat de oliën door hun puurheid enorm sterk kunnen zijn). In deze melange zit het volgende:

Limoen voor focus op het hier en nu
Ocotea voor de balans van je bloeddruk
Cederhout om je geest te kalmeren
Lavendel om je lichaam te kalmeren
Copaiba om pijn te verzachten
Vanille voor een zachte, zoete geur