14860070525_3a682c3abd_kGisteravond gelijk de Dewdrop Diffuser uitgeprobeerd. Dochterlief was ook hartstikke nieuwsgierig, dus die mocht het doen. Makkelijker kan eigenlijk niet: doe water in het reservoir, doe er 5 – 8 druppels olie bij en druk op het knopje (een keer en het licht gaat ook aan, nog een keer en het licht gaat uit). Enkele seconden later word je verrast door een heerlijke geur en het gevoel van echte wellness!

Wij kozen voor Lavender. De heerlijke geur van lavendel – heel subtiel aanwezig – zorgde bij ons voor een lekker rustig nachtje. Zelfs de poezen sliepen goed en gebruikten de trap eens niet als stormbaan!

Er zijn echt heerlijke combinaties van oliën te bedenken voor in de diffuser. Hou de informatiepagina goed in de gaten, want daar zal ik zeker een paar combinaties plaatsen met verschillende doeleinden. Wil je bijvoorbeeld lekker ontspannen of juist een heerlijke dennengeur in huis krijgen. Wellicht heb je een oppepper nodig of vind je het gewoon lekker als je huis lekker ruikt. Het kan allemaal!

Ik ben Debbie en ben de wereld van Young Living aan het ontdekken en verkennen. Ik blog graag over mijn ervaringen en coach je graag als jij ook met YL aan de slag wilt.